Activiteiten

Activiteiten:

Volkstuindersvereniging “DE AMATEURtuinDER” organiseert vele activiteiten, zoals de verkoop van tuinbenodigdheden, bloemzaden, groentenplantjes en pootaardappelen.

AGENDA 2017

27 maart Algemene Leden Vergadering

15 april Paasbrunch

22 april Opzoomeren

23 september Opzoomeren  

High tea

Kerststukjes maken.

U bent van harte welkom !!

Verslag Activiteitencommissie 2016

De activiteitencommissie wordt bemand door de dames Wilma Stegeman, Gré den Boer, Sjaan van Ooijen, Janny Aarden en Lisette Jansen.

In deze samenstelling verzorgt de commissie al vanaf 2011 de gezelligheids-activiteiten voor de vereniging. Niet alleen de gezelligheid staat bij de commissie  voorop, ook probeert zij door het organiseren van activiteiten de contacten onder de leden te vergroten en tevens het verenigingsgevoel. Want met ons allen vormen wij immers de vereniging.
De commissie is dit jaar betrokken geweest bij alle inmiddels bekende activiteiten.
We noemen de Nieuwjaarsreceptie op 9 januari, een altijd gezellige bijeenkomst, en druk bezocht. Met de kortste dag inmiddels achter ons, kijkt iedereen alweer uit naar het nieuwe seizoen.

 

De Algemene Ledenvergadering werd gehouden op 21 maart. Een belangrijk moment voor de leden om hun stem te laten horen en om mee te beslissen in
belangrijke vraagstukken van de vereniging. Helaas onderschat door veel leden, het aantal aanwezige stemgerechtigden was 27. Na afloop was er een gezellige borrel.

 

De Paasbrunch vond plaats op 26 maart en telde 40 deelnemers. Het lopend buffet had een rijk aanbod aan smakelijke hapjes, waar een ieder zich tegoed aan kon doen. Na afloop was er veel lof voor de dames die hiervoor hebben gezorgd.

De High Tea op 29 oktober was ook een gezellig feest. Met leuk opgemaakte tafels en een groot aanbod aan zoete en hartige hapjes hebben de dames van de ‘catering’ zich weer overtroffen. De hapjes vielen goed in de smaak en er waren veel complimentjes. Leuk om te horen, de dames van de activiteitencommissie hebben het graag gedaan.

Er waren dit jaar 2 opzoomerdagen, t.w. op 16 april en 17 september. Zoals bekend zijn deze dagen in het leven geroepen om met zo veel mogelijk vrijwilligers algemeen (vaak achterstallig) onderhoudswerk voor de vereniging te doen. Deze gezamenlijke activiteiten, die altijd worden afgesloten met een gezellige lunch in de kantine, is bij uitstek geschikt om elkaar beter te leren kennen en om met elkaar bezig te zijn voor de vereniging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het jaar werd afgesloten met een gezellige ochtend in het verenigingsgebouw. Een klein groepje dames maakten met zelf meegenomen bakjes en potjes en groen dat overal vandaan is geplukt, mooie kerststukjes voor thuis of voor in de kantine om deze in kerstsfeer te brengen.

Volgend jaar hopen we er weer voor u te zijn. Misschien met meer buitenactiviteiten als het weer het toelaat. Wat denkt u van een barbecue of koken met en voor elkaar?